Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muzikale winterwandeling kasteelbos

zaterdag 17 december: 17:00

Muzikale winterwandeling: zaterdag 17 december

Op zaterdag 17 december a.s. vindt de muzikale winterwandeling door het kasteelbos in Renswoude weer plaats. Dit jaar is het thema ‘Licht in de nacht’. Deze winterwandeling wordt om 17:00 uur op het kasteelplein ingeluid met een optreden van jachthoornblazers en de Lunterse Dijkbloazers op hun midwinterhoorns. Daarna kan tussen 17:30 uur en 20:30 uur worden gestart met de wandelroute.

Deze jaarlijkse lichtjestocht is een wandelroute over de verlichte bospaden in het kasteelbos, aangekleed met het levende kerstverhaal, zang en muziek. Onderweg is van alles te zien en te horen in het kasteelbos, in de bibliotheek en de koepelkerk. Zo zijn Jozef en Maria onderweg naar Bethlehem, zoekt Koning Herodes naar de geboren Koning van de Joden, en volgen de herders het licht in de nacht en vinden baby Jezus in de stal. Her en der zijn zang- en muziekoptredens en voor kinderen is er een speurtocht. De wandelroute eindigt in het kerklaantje waar restaurant De Grebbelounge zorgt voor de inwendige mens en kinderen kunnen marshmallows roosteren.

De muzikale winterwandeling is gratis. Uiteraard zijn donaties voor de onkosten van harte welkom. Een bus voor giften is te vinden bij het kraampje van de organisatie op het eindpunt van de route. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen met de muzikale winterwandeling.

Promotiecommissie en Evangelisatie Commissie Renswoude

Gegevens

Datum:
zaterdag 17 december
Tijd:
17:00