Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muzikale winterwandeling kasteelbos Renswoude

zaterdag 21 december 2019: 17:00

Muzikale winterwandeling: zaterdag 21 december

De muzikale winterwandeling wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 december a.s. en staat in het teken van ‘Wereldster’. De aftrap van de muzikale winterwandeling is om 17:00 uur op het kasteelplein met een optreden van de Lunterse Dijkbloazers op hun midwinterhoorns en de jachthoornblazers. Vervolgens kan tussen 17:30 uur en 20:30 uur worden gestart met de winterwandeling.

Tijdens deze wandeling over de verlichte paden door het kasteelbos van Renswoude gaat u op zoek naar de Wereldster, die ruim 2.000 jaar geleden is geboren. U waant zich als het ware in het levende kerstverhaal; Na inschrijving voor de volkstelling bij de toegangspoort leidt de wandelroute u langs onder meer de wijzen en de herders die allen de ster volgen op zoek naar de pasgeboren Koning.

Naast de kerstgeschiedenis valt er op de route nog veel meer te beleven. Kinderen kunnen meedoen met een speurtocht; In de bibliotheek is een fotopresentatie over Oud Renswoude te bezichtigen en kunnen kinderen luisteren naar bijzondere kerstverhalen die worden voorgelezen; In de Koepelkerk verzorgen onder meer organisten, muzikanten en zanggroep Cantare om beurten zang- en muziekuitvoeringen; Op het eindpunt van de route zorgt restaurant Grebbelounge voor de inwendige mens en kunnen kinderen bij de Scoutingclub broodjes en marshmallows roosteren.

Ga ook mee op zoek naar de Wereldster en loop zaterdag 21 december a.s. mee met de muzikale winterwandeling.

De organisatie van de Muzikale winterwandeling is in handen van de Promotiecommissie en Evangelisatiecommissie Renswoude

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 december 2019
Tijd:
17:00