Koffiedrinken

Koffiedrinken na de dienst
De afgelopen weken zijn we op zondag via het wereldwijde web met elkaar verbonden. Tot nu toe was dat beperkt tot de kerkdienst, maar vanaf komende zondag geldt dat ook voor het koffiedrinken na de dienst. Zet een bak koffie, en kom online via Zoom. Om het een en ander overzichtelijk te houden zullen mensen willekeurig worden verdeeld over digitale tafels. Gewoon om even bij te kletsen.
Hoe werkt dat?
Er zijn twee manieren om in te loggen:
A. Door direct naar het webadres van Zoom-ontmoeting te gaan; dit kan vanaf een computer of laptop. U heeft dan een webcam en een microfoon nodig, vaak is deze ingebouwd in de computer.

• Ga naar uw internetbrowser
  • Ga naar het volgende webadres:
  • Het kan zijn dat u nu gevraagd wordt of u de software van Zoom wil downloaden. Dit is niet nodig.
    Zoek naar de tekst ‘Join from your browser’ en klik daarop met de muis.
    Dan wordt u direct naar de Zoom-ontmoeting geleid.
    Vul het volgende wachtwoord in: kerkkoffie
    U komt nu in de wachtkamer, de beheerder zal u dan toevoegen aan het gesprek.
  • De ontmoeting start na de kerkdienst.

• B. Door gebruik te maken van een smartphone of tablet; hiervoor is het nodig om de app op uw telefoon te zetten.
    De app die u moet downloaden heet ‘Zoom Cloud meetings’. Deze is gratis.
  • Zodra u de app geïnstalleerd heeft opent u deze.
  • Kies: “Join a Meeting”
  • Vul in het bovenste vakje de Meeting ID in: 815 5227 1584 en het volgende wachtwoord: kerkkoffie. Vul ook uw naam in, dit maakt het makkelijker voor de beheerder om u toe te voegen.
  • Klik daarna op ‘Join’. U komt nu in de wachtkamer, de beheerder zal u dan toevoegen aan het
    gesprek.
  • De ontmoeting start na de kerkdienst.
    Mocht het niet direct lukken: bel dan gerust op 06 8382 7434